Sanitair

Een badkamer of toilet is veel meer dan alleen een badkamer of toilet

De sanitaire ruimtes in woningen worden steeds meer leefruimtes. Behaaglijk ingericht, goed verwarmd, uitgerust met mooie en duurzame materialen. Tegenwoordig worden aan een badkamer bijna dezelfde “leef-eisen” gesteld dan aan een keuken. En dat stelt dan ook weer eisen aan de aanleg van het leidingwerk, de keuze van materialen en componenten en de afwerking van wanden en vloeren. Al dan niet met vloerverwarming.

Bent u toe aan een nieuwe badkamer? Een face-lift voor uw badkamer of toilet? Een inloopdouche met een douchedrain? Hans maakt er een paleisje van. Met de toepassing van materialen die afgestemd worden op uw voorkeuren en budget. Hans werkt het plan volledig uit, doet een voorstel voor de onderdelen en maakt een ontwerp. Heeft u zelf al een plan of weet u al welke materialen en componenten u wilt hebben? Geen probleem. Hans bestelt ze voor u en zorgt dat alles tip-top wordt geïnstalleerd. 

Voor het tegelwerk aan wanden en vloeren en het elektriciteitswerk werkt Hans samen met verschillende vakmensen die net als hij hoge eisen stellen aan kwaliteit en vakmanschap. Hij stelt desgewenst een team samen dat goed op elkaar is ingespeeld. Op deze manier wordt de kwaliteit gewaarborgd en blijft qua planning alles in één hand.

Geen verrassingen, vakwerk, oplevering volgens planning. Van de eerste tegel die van de muur gaat, tot het laatste badhanddoekhaakje dat wordt gemonteerd. Hans regelt het. Krijgt u al zin in een nieuwe badkamer? Bel Hans eerst en vraag een offerte op. Hij zal u, ook wat dat betreft, aangenaam verrassen.

Een echte vakman nodig voor uw sanitair?

Neem dan nu contact op met Custers installatietechniek oèt Venlo!